Cheez dippers

Cheez Dippers

Cheez Dippers

5 portionsförpackningar i en kartong.

5 portionsförpackningar i en kartong.

Ost är supergott. Ost och kex är en givet kombo! Ost och kex i samma förpackning låter som en hit! Som medlem i Buzzador har jag och familjen nu fått hem Cheez Dippers från Den skrattande kon för att testa.

Ost och kex.

Ost och kex.

Cheez Dippers är smältost/mjukost och små grissinistänger förpackat i samma mini-förpackning. Varje kartong innehåller 5 portioner à 35 g. Tanken är att produkten kan ätas som mellis ihop med en frukt eller som ett litet snack. Själv eller ihop med barnen. Hemma eller på utflykten. Cheez Dippers är fri från tillsatta färgämnen, konserveringsmedel och smakämnen.

Dippa och njut!

Dippa och njut!

Osten var krämig och grissinin var krispig. Smakade gott. En helt okej produkt. Troligen inget jag skulle köpa dock. Jag äter inte ost och kex till mellanmål, inget jag vill ge barnen och inte heller skicka med på utflykter. Som kvällsmys passar den bättre men då köper jag nog grissini i full storlek och gör någon god dipp till.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *