Virvla Trollhjärta

Virvla Trollhjärta

Virvla Trollhjärta

Jag har vid flera tillfällen recenserat böcker av fantastiska Therese Loreskär. Det är hon som har skrivit Bloggdrottningen och dess uppföljare samt barnboksserien Glorias Memoarer. Nu har hon precis släppt en ny barnbok som heter Virvla Trollhjärta.

Perfekt högläsningsbok.

Perfekt högläsningsbok.

Virvla Trollhjärta bor i hemlighet med sin familj i skogen bakom Haverdals camping. Det är jätteviktigt att hon inte visar sig för människorna säger hennes mamma. Men en dag kan inte Virvla hålla sig längre utan smyger in på campingen. Det finns nämligen något så gott som glass som lockar! Spännande va?!

En jättesöt bok med fina illustrationer av Karin Eklund. Boken lämpar sig bäst för yngre barn, kanske upp till skolåldern.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.