Hälsosamma mellanmål för vuxna

Hälsosamma mellanmål för vuxna

Hälsosamma mellanmål för vuxna

Som jag berättat förut äter jag sex gånger om dagen. Mellanmål kan vara den svåraste måltiden att variera. Det blir allt från proteinpudding till bullar och kakor. Ett problem för många med mig är att mellanmålet ibland måste ätas on-the-go. Då är det inte lika lätt som om man är hemma eller på jobbet. Som tur är kommer det ständigt nya, smarta mellanmål man kan köpa i affären. Nu lanserar Semper hälsosamma mellanmål för vuxna. Det är lättillgängliga mellanmål med bra nutritionsvärde som ska göra det lättare och billigare att göra hälsosamma val.

Natural Tasty

Natural Tasty

I serien, Natural Tasty, ingår tre sorters smoothie i praktisk pouch, Fruit & Oat Smoothie. Exakt samma förpackningstyp som de sk klämmisarna har som vi ger våra småttingar. Riktigt smart och behändig förpackning som dessutom kan återförslutas. Förpackningstypen möjliggör förvaring i rumstemperatur, helt utan konserveringsmedel. Perfekt att ha i väskan och ta fram när sötsuget sätter in. Smoothien är gjord av ren havre, frukt och acerolabär. Det ger en krämigare och tjockare konsistens än vanliga dricksmoothies. Smakerna som finns är Hallon/Päron/Aronia, Mango/Passionsfrukt samt Blåbär/Äpple/Mynta.

Fruit & Oat Smoothie

Fruit & Oat Smoothie

Jag och barnen smakade på Hallon/Päron/Aronia. Det kändes underligt och rentav fel att dricka/äta ur en ”bebisförpackning”. Vi gillade inte konsistensen som vi tyckte var för tjock. Smaken var torr och nej, inte god. Får hoppas att de andra smakerna passar oss bättre.

Soft Oat Bar

Soft Oat Bar

I serien ingår också två olika Soft Oat Bar. De består av ren fullkornshavre, russin och äppeljuice. Smakerna är Kakao samt Apelsin/Äpple. Härligt mjuka, smakrika och goda. Godast var den med chokladsmak.

Fruit & Nut Bar

Fruit & Nut Bar

Sist ut är två Fruit & Nut Bar. De är gjorda på dadlar och cashewnötter. De två varianter som finns är Passionsfrukt samt Björnbär. Saftiga och goda med härligt krisp och tuggmotstånd från nötterna. Jag gillade både smakerna riktigt bra. Fruit & Nut Bar blev min personliga favorit av samtliga produkter i serien!

Alla produkter är baserade på sunda råvaror som fullkornshavre, frukt, bär och nötter. De är fria från gluten, laktos, tillsatt socker och färgämnen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *