Chips med smak av äppelpaj

Nyskördat från Estrella.

Nyskördat från Estrella.

Nu är det verkligen höst på riktigt. Byte av säsong innebär massor av spännande nyheter i butikerna. Jag har alldeles nyligen testat höstens nyheter från Cloetta, KronfågelOLW och ny smak på linschips från Estrella. En nyhet är inte tillräckligt för Estrella. Fler är på gång. En av dessa är chips med smak av äppelpaj.

Nyskördat, Gräddfil & Vitlök

Nyskördat, Gräddfil & Vitlök

Höstens skörd av färskpotatis ger de godaste och krispigaste chipsen. Då passar Estrella på att lansera nya smaker. I år baseras höstens skörd på potatisen Lady Rosetta. Det kommer två tillfälliga smaker under konceptet Nyskördat. ”Nyskördat, Gräddfil & Vitlök” är potatischips med smak av syrlig gräddfil och smakrik vitlök. En fullträff – så gott! Jag hade dock kunnat tänka mig ännu mer av den goda kryddningen. Mums!

Nyskördat, Äppelpaj

Nyskördat, Äppelpaj

Den oväntade smaken är ”Nyskördat, Äppelpaj”. Potatischips med smak av salt, äpple och kanel. Det hela blir liksom bara fel i munnen… Du förväntar dig en smak men får något annat. Man är ju så van att chips ska smaka på ett visst sätt. När den smaken inte infinner sig blir hjärnan förvirrad… Det är inget fel på smaken i sig men på ett chips – nej tack!

Provsmak av höstens skörd.

Provsmak av höstens skörd.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *