Chips med smak av strawberry daiquiri

Chips med smak av strawberry daiquiri.
Chips med smak av strawberry daiquiri.

Vi har alla olika smak och tycke. Kungen gillar chips med smak av tryffel. Mina barn gillar allra mest Sourcream & onion-chips, jag gillar det mesta men det blir oftast lättsaltade chips, lökchips, linsbågar jordnötssmör och sombreros. Jag får en känsla av att snackstillverkarna just nu verkligen försöker tänka utanför boxen och lanserar de mest oväntade smaker och smakkombinationer. Nu lanserar Gårdschips chips med smak av strawberry daiquiri (produktprov, ej samarbete).

Nu kan vi skåla i chips!
Nu kan vi skåla i chips!
Hiss eller diss för chipsen Strawberry Daiquiri?!
Hiss eller diss för chipsen Strawberry Daiquiri?!

De nya chipsen har alltså smak av den välkända drinken Strawberry Daiquiri. Det är tunna chips med bra krisp. De har en smak av salt och sött tillsammans med en förnimmelse av jordgubbe, lime och rom. Tycker mina barn uttryckte smaken väldigt träffsäkert, de smakar jordgubbsmunk. De har också en söt doft över sig som inte tilltalar mig. Tyvärr gifter sig kombon salt och sött inte i min mun. Ett chips ska inte smaka jordgubb. Det blir liksom bara fel. Det ska smaka saltigt. Nä, jag håller mig till de klassiska smakerna. Men klart, smaken är som baken!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.