Sommarens första snackisar

Sommarens första snackisar
Sommarens första snackisar

(produktprov, ej betalt samarbete) Fyndigt Estrella! Sommarens första snackisar. Det är alltså Estrellas sommarsmaker som lanseras i butik i dagarna det syftas på. Det är dels chipsen ”Halloumi med lite chili”, dels sombreros ”Matchsnacks Sourcream & Chili” som gör intåg i butikshyllorna. Älskar chips och snacks så vi var inte sena att testa!

Chips med smak av halloumi
Chips med smak av halloumi

Chips med smak av halloumi är släta, krispiga chips – min favorittyp. Själv tycker jag halloumi inte har så mycket smak, bara en god sälta och det är vad dessa chips också har. En lätt sälta med sting av lite chili. Helt okej och får 3 av 5 sunda stjärnor.

Matchsnacks Sourcream & Chili
Matchsnacks Sourcream & Chili

Matchsnacks Sourcream & Chili är spröda sombreros som kryddats med syrlig gräddfil och chili. Jag älskar sombreros och dessa var ingen besvikelse. Spröda och krispiga med fantastiskt god smak. Den enda nackdelen är den lilla påsen, men är de små får man köpa två! Supergoda och får 5 av 5 sunda stjärnor!

Svårt att sluta äta när man väl har börjat!
Svårt att sluta äta när man väl har börjat!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.