Dags att äta upp julen

Nästa helg är det tjugondag knut och då dansas julen ut. Jag har dock tjuvstartat lite och tagit bort alla juldekorationer. Kvar är ljusstakar, julgardiner och vår lilla och stora gran. Det är så mysigt med all belysning ute och inne och jag drar mig för att plocka bort det. En vecka till får jag njuta i alla fall!

Ett julbord i januari?!

Julen ska också ätas upp. Kvar i kylen från jul fanns både sill, skinka och goda tillbehör. Häromdagen köpte jag dessutom ytterligare ett par burkar sill från delikatessdisken på favoritaffären samt salmalax (bästa, och dyraste?!, laxen som finns!!!!) och leverpastej. Till lunch idag njöt vi därför av ett fullproppat julbord med potatis, sillar, lax, skinka, tunnbröd, ost, korv, leverpastej, rödkål, etc. Riktigt gott – än har jag inte tröttnat! Det bästa är att det finns gott om mat kvar till lunch i morgon. Det är härligt och gott att ta hand om gamla rester!

Julmatsrester att njuta av!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *