Det bästa på resan – Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort

Välkommen till en komplett semesteranläggningVår bas under de tre dagarna i Aalborg var det helt fantastiska Skallerup Seaside Resort. Skallerup Seaside Resort är nog den mest kompletta semesteranläggningen jag någonsin besökt. Den har verkligen allt en familj kan önska! Man behöver inte lämna området alls om man inte vill. Här skulle man lätt kunna spendera en vecka minst utan att tröttna på de aktiviteter anläggningen erbjuder. Vi hann inte ens en bråkdel under de dagar vi var där. Ändå hoppade vi över vissa inplanerade besök vid andra ställen för att kunna ha mer tid för Skallerup.

VattenlandAktivitetscenterOtrolig strand bara ett stenkast från stugan

Skallerup erbjuder allt från vattenland, lekland, bemannad pysselhörna där man fullständigt kunde göra ALLT mellan himmel och jord, spa, inomhusgym, idrottshall med bland annat badminton och tennis, fotbollsplaner, utomhusgym, äventyrsstig, barnbio, bowling, restauranger, pub, en mataffär och en leksaks/klädesaffär, lekparker, minigolf, cykelutlåning, hästridning, stora grönområden och inte minst en riktigt lång, bred och finkornig vit sandstrand.

Puss och på återseende!

Det finns så mycket att berätta att det kommer flera separata inlägg om mina upplevelser på Skallerup. En sak är säkert och kommer från djupet av mitt hjärta – till Skallerup kommer jag återvända. Det är ett löfte från mig till barnen och familjen. Allt annat vore otänkbart!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.