Det spökar på Kolmården

Tiden rusar fram. På måndag infaller Halloween. Halloween infaller varje år den 31 oktober. Alla helgons dag infaller alltid på lördagen som är mellan 31 oktober och 6 november. Vi skulle egentligen gå på Halloweenfest hos kompisar i helgen men fick ställa in då vi samtidigt fick inbjudan att träffa senaste nytillskottet i familjen – En liten killkusin till barnen som bara är ett par veckor gammal. Nästa vecka är det därmed dags för barnens höstlov. Mina barn ska vara på fritids (självvalt) men några dagar ska vi vara lediga tillsammans. En rolig aktivitet har vi bokat in. Vi ska åka till Norrköping, har bokat hotell och ska gå på Kolmården. Visste ni att det spökar på Kolmården?

Det spökar på Kolmården

Det spökar på Kolmården

Under höstlovet förvandlas Kolmården för femte året i rad till en samlingsplats för traktens alla mystiska väsen. Kolmårdens Halloweenfirande är oerhört populärt och man räknar med att ta emot ca 40 000 gäster under veckan. Förutom alla djur och åkattraktioner erbjuds det massor av spökaktiviteter i parken. Några exempel är häxmusikal, varelsesafari, eldshow, spökbal och den nya game-showen ”Den phantasmiska spökkampen”. Safarituren byter skepnad under Halloween och bjuder på ett helt annat typ av äventyr och den som vågar kan knacka på i häxans stuga för lite bus eller godis. I Bamses värld är det spökfritt för den som vill pausa från spökligheter en stund. I hela parken råder clownförbud. Halloween på Kolmården pågår 2-6 november.

Det ska verkligen bli mysrysligt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. johanna skriver:

  Vad kul. Hade glömt bort att det var halloween på Kolmården. Kanske blir en tur neråt till helgen 🙂

 2. Fröken M skriver:

  Va mysigt ! jag har tagit ledigt måndag och tisdag nästa vecka.
  Jag och V åker dock på halloween firande åt andra hållet.
  Vi ska hälsa på min vän fia som bor i göteborg och jag tänkte överraska V med ett besök på liseberg på söndag 🙂
  Kulsligt kul hoppas jag !
  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *