Disney on Ice 2012

Igår var vi på Disney on Ice i Globen. Temat i år var prinsessor och hjältar.

Vi hade de bästa biljetterna tänkbara!!! Vi satt på första parkett precis nere vid isen. Dessutom ingick det att barnen fick åka med i en båt på isen under showen. Det är bara max 3-4 barn per föreställning som får följa med ut i båten. Nu ville inte Gustaf och två av de andra barnen som hade möjlighet så det var bara Filippa och William (Loppi-Sophies ena barn) som åkte med ut under ”vår” show. Åh, jag fällde en och annan tår när Filippa var ute mitt under showen. Mitt barn – där ute på isen – i ett fullsatt Globen – STORT!!!

Showen i sig var verkligen bra. Det var riktigt fin och avancerad konståkning/isdans. Det var små snuttar från flera prinsess-sagor, bla Askungen, Törnrosa, Lilla Sjöjungfrun, Aladdin, Flickan och grodan, Skönheten och Odjuret och Trassel. Sedan var även Tingeling, Musse, Mimmi och Långben med i föreställningen.

Här följer en liten bildkavalkad!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Lina skriver:

  Fina bilder 🙂

  Massa goda recept!!!

  Hoppas vi ses snart 🙂

  Kramar

 2. Lina skriver:

  Hur va Thailand??? Vill du gästbloggare hos mig???

  Länkar såklart t din blogg då 🙂

  Vart i thai var ni??

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.