Dundersuccén är tillbaka

Nya böcker med Kapten KalsongTill min och barnens stora glädje har äntligen del 3 och 4 av Kapten Kalsong utgiven av bokförlaget Bonnier Carlsen kommit ut i bokhandlarna. De två första delarna kom i somras och har lästs om och om igen hemma hos oss. Både Filippa och Gustaf älskar böckerna. Det är härliga äventyr skrivna med humor som barnen verkligen delar och kan relatera till! Illustrationerna är lika bra som texten och ger liv och rörelse åt böckerna.

Gustaf läser högt för FilippaNu är som sagt del 3 och 4 släppta. De har de långa och något omständiga namnen ”Kapten Kalsong och professor Pruttenplotts prilliga plan” samt ”Kapten Kalsong och invasionen av de osannolikt ondskefulla mattanterna från yttre rymden (och de minst lika grymma zombienördarna i skolmatsalen)”. Bara titlarna får en att dra på mungiporna! De har recensionsdag 26/1 men jag kan avslöja så mycket att mina älskade barn inte kunde lägga böckerna ifrån sig!

Syskonkärlek!!!Har du läst de två första böckerna om Kapten Kalsong?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *