Sponsrad Video: Myhtos Beach

Hur långt borta det än känns och hur konstigt det än låter är det snart dags att börja planera sommarsemestern. Min arbetsplats vill veta vilka veckor jag vill vara ledig, skolan vill veta vilka veckor barnen är lediga och om de behöver barnomsorg övriga veckor, reseföretagens resor går som smör i solskenet och måste bokas långt i förväg, semesterstugor måste bokas, etc etc. Jag och familjen får helt enkelt sätta oss ner inom kort, ha familjeråd och diskutera igenom detta.

I princip har vi varje år sedan barnen kom till världen stannat hemma på sommaren och njutit av den svenska sommaren. Inte alltid så lätt med tanke på att man inte kan lita på vädret. Vi besöker då olika barnvänliga resmål och gör sådant som barnen gillar som besöker vattenland, sagoland, djurparker, ja you name it! Utomlands har vi åkt på vintern istället.

Eftersom man inte alltid kan lita på den svenska sommaren är det många som åker utomlands på sommaren. Grekland är ett populärt resmål, inte minst för barnfamiljer. De har underbar mat, härligt väder och vacker natur. Jag har varit i Grekland många gånger innan barnen kom till världen. Är du sugen på att besöka Grekland har Apollo massor av bra familjehotell som de skapat efter sina resenärers önskemål. Hotellens fokus ligger på simskola, barnklubb, träning och hälsosam mat. Ser riktigt härligt ut och blir det några pengar tillbaka på skatten lägger jag gärna dom på en resa till solen!

Detta är ett sponsrat inlägg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *