Smidig lunchlösning

Smidig lunchlösning

Smidig lunchlösning

Till lunch på helgerna äter vi gärna något som är ganska lätt och går snabbt att svänga ihop. Vi lägger hellre krut på middagen på kvällarna som då ofta är trerätters eller smaskig hämtmat. Varmkorv med bröd och grillad kyckling med sallad av något slag är två favoriter. Kycklingen grillar jag ofta själv. Har man inte tid eller ork för det är Minutkyckling från Kronfågel en smidig lunchlösning. Det är ätklar kycklingfilé och finns i flera olika smaker.

Jag köpte Minutkyckling med BBQ-smak.

Jag köpte Minutkyckling med BBQ-smak.

Minutkycklingen kan ätas kall eller varm. Man kan ha den i sallader, wraps, röror eller vad man nu föredrar. Till min familj på två vuxna och två barn gick det åt ca 1½ paket kyckling. Då hade vi grönsallad med broccoli, världens godaste råkostsallad och en varsin smörfralla som tillbehör. Kycklingen var riktigt smakrik, mör och god. Något dyr jämfört med att grilla själv, men värt att kosta på sig när tiden och orken tryter.

Perfekt lunchmat hemma, på båt/husvagn/husbil, jobbet eller på en mysig picknick i det gröna! Totalt osponsrat inlägg, bara tips.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.