Efterlängtat bud

När jag kom hem idag fick jag ett mycket trevlig bud. Jag fick en kylväska med Alpros senaste nyhet i Mild & Creamy-sortimentet (smakar och har samma konsistens som yoghurt men är en sojabaserad variant, innehåller samma aktiva bakteriekultur och mjölksyrabakterier som komjölksbaserad yoghurt). Sedan tidigare finns smakerna naturell, blåbär och vanilj. Den nya smaken är jordgubb med rabarber. En kombination av sött och syrligt alltså. Det låter mycket somrigt och gott.

Jag tycker att Mild & Creamy-yoghurten är mycket god och det ska bli spännande att testa den nya smaken. Den passar både som frukost och mellanmål, som den är eller tillsammans med müsli, flingor, nötter eller bär/frukt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Katarina skriver:

    Vad gott det låter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *