Ekologiska Majskakor

Ekologiska Majskakor

Ekologiska Majskakor

Både jag och barnen är storkonsumenter av majskakor. Jag äter dom främst till mellanmål, kvällsmål och före eller efter träning. De naturella, med eller utan salt, är bäst tycker jag. De kan man lätt toppa med sitt favoritpålägg som tex färskost/rökt lax, rökt skinka/mosad avokado, jordnötssmör/keso/banan, och keso/ägg eller doppade i mörk choklad. Också gott att göra godis av. Barnen gillar allra mest de smaksatta. Blir mer som snacks även om det också är gott. Friggs släpper nu nya ekologiska majskakor i smakerna Parmesan samt Ramslök & Gräddfil.

Jag ser de nya ekologiska majskakorna som ett hälsosammare alternativ till fredagsmyset. De är tunna och krispiga och smakar som smaksatta popcorn. Ramslök & Gräddfil är som majskaksvarianten av Sourcream & Onion-chips (barnens favoritchips). Supergoda faktiskt!

Friggs har också insett att majskakorna funkar perfekt till fredagsmyset och satsar därför på en lanseringskampanj med konceptet ”Fredagsmajs” som kommer visas som utomhusreklam och i digitala.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *