Egenodlade morötter

Egenodlade morötter

Egenodlade morötter

Grönsakslandet har gett bra med skörd i år. Både vad gäller grönsaker och jordgubbar. Äppelträdet har vi inte haft lika tur med. Tre små pluttiga äpplen. I pallkragarna återstår en grönsak att skörda. Mina egenodlade morötter.

Stolt trädgårdsmästare!

Stolt trädgårdsmästare!

Idag tog jag upp första skörden av morötterna. Tyvärr har jag varit kass på att gallra bland plantorna. Det har fört med sig att de är ganska små till skillnad från tidigare år. Men smaken var det verkligen inget fel på. Hela första skörden tog slut på ett nafs. Det blev huggsexa om de jag skördat och först till kvarn fick råda. Till och med grönsakshataren Gus älskade dom. Han åt nog flest, haha! Jag har några till att plocka upp (om barnen inte tjuvplockar det vill säga). Till nästa år ska jag dels plantera fler, dels bli bättre på att gallra. Finns inget godare än egenodlat!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *