Chillbean

Dags att fylla vår Chillbean.

Dags att fylla vår Chillbean.

Inga problem!

Inga problem!

Lika mycket som jag har myror i benen och gärna vill röra på mig och hitta på nåt, älskar jag att ligga och slappa i soffan, hängmattan eller i den fatboy/saccosäck vi har här hemma. På båten ligger vi ofta på däck och pratar, solar och läser. Även om vi har dynor och handdukar är det inte jätteskönt. Detta är dock ett minne blogg. Jag har i ett obetalt samarbete fått hem en uppblåsbar soffa, Chillbean.

 

Oj, behövdes mer luft. Ligger på marken, haha!

Oj, behövdes mer luft. Ligger på marken, haha!

Där satt den!

Där satt den!

Pax för att ligga i denna hela semestern!

Pax för att ligga i denna hela semestern!

Chillbean är alltså en portabel uppblåsbar soffa som man kan ha på de flesta underlag, Från gräs, stranden till klippor och skog. Den tål upp till 250kg och håller luften i 8 timmar. Det finns Beanlight att köpa till. Det är en vattentät LED-lampa som får soffan att lysa.

Chillbean på däck!

Chillbean på däck!

Här ligger man bra!

Här ligger man bra!

Det har skrivits en hel del negativt på Instagram om dessa uppblåsbara soffor. Många har problem att ”blåsa” upp dom. De tycker det ser lätt ut på hemsidan men är svårt i verkligheten. Själv håller jag inte med denna kritik. Gick supersnabbt att få in tekniken. Bara att kolla på instruktionsvideon och öva en eller ett par gånger. Ett tips är att man aldrig kan fylla den till 100%. 70-75% räcker. Sedan är det bara att rulla, minst 4-5 varv, och försluta. Har ni problem så hör av er. Jag guidar er gärna – är ju proffs nu, hahaha!

Jag blev verkligen förtjust i min Chillbean. Maken och kidsen likaså. Passar perfekt både hemma och på båten eller egentligen överallt där man snabbt vill få ett skönt ställe att sitta på eller ligga i. Snygg och skön är den också. Vi kommer väl slåss i familjen om att få ligga i den vi har! Är riktigt sugen på belysningen till. Skulle vara riktigt coolt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.