En alldeles (o)vanlig tomte

Även om vi befann oss i en mysig fjällstuga i Björnrike hittade tomten hem till oss och våra snälla barn. På nåt sätt lyckas han alltid den där tomten. I år var det inte pappa Mattias som var ute och köpte tidningen, inte heller jag och inte någon annan vuxen för den delen heller. Det var lilla Gustaf som missade tomtebesöket. Var Gustaf befann sig är det ingen som har någon susning om.

Årets tomte var liten till växten

Tomten och tomtens hjälpreda

Tomten som kom till oss var ovanligt liten till växten. Inte kunde han läsa heller så han fick ta hjälp av Filippa att dela ut paketen. Men söt var tomten. Synd att Gustaf inte fick träffa på honom.

En liiiten del av paketskörden!

Vi måste ha varit snälla i år. De fick så många paket. Gustaf fick lego, legobok, guiness rekordbok, vanliga böcker, kläder, flera sällskapsspel, spel till playstation, pengar, snömadrass, pysselkit, mm mm. Filippa fick armbandsklocka, biljetter till One Direction, dvd med One Direction ultimate fan edition, flera böcker, kläder, pysselkit, snömadrass, pengar, mera pyssel, mm mm. Själv fick jag ett par guldörhängen med diamanter, nya simglasögon och afternoon tea för två från Mattias och barnen. Mattias fick en Viking Line-kryssning för två i fin hytt inkl måltider, en iPhone-hållare för löparturer/träning, en specialölflaska och ett nytt iPad-fodral från mig och barnen.

Blir troligen fler paket både till mig, Mattias och barnen för ryktet gör gällande att vi ska fira jul på lördag med mamma, pappa, morbror, syster och syskonbarn.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *