En dag på Lakritsfestivalen

Idag tog jag med mig min allra bästa lakritskompis (självklart min lakritsälskande dotter Filippa) och åkte iväg till Lakritsfestivalens sista dag. I egenskap av festivalbloggare/lakritsambassadör fick jag gratis entré och fin vip-behandling (stort tack till Anette och Tuija). Filippa var lika mycket i sjunde himlen som jag. Åh vad vi åt och njöt!

Den solklara favoriten hos mig – Salmiakkola från Desserter utan gränser.

Filippa skapade en egen cupcake hos Cupcake STHLM vars cupcakes är såååå goda!

Filippa framför tillverkningen av Svenska Folkets Favoritlakrits 2012 Lakrits A – Choc Coated Liquorice från danska Lakrids by Johan Bülow. Vi fick också med hem en ny favorit – Lakrits B som är samma söta lakrits överdragen av vit choklad och passionsfrukt. GRYM!!!

Vi fick en VIP-lakritschokladprovning av mycket trevliga Robert på Robert E’s Choklad som har sin butik på Åhléns City här i Stockholm. Vilken underbar och god choklad!!! Robert E’s handtillverkar alla sina produkter och använder bara naturliga och helst ekologiska råvaror. Besök deras butik – du har en smaksensation att se fram emot!

Vi såg på en föreställning med mycket duktige trollkarlen Mr Dannyman som trollade med lakrits. Han var inte bara oerhört skicklig utan även väldigt rolig.

I år fanns det även en hälsoavdelning på mässan där lakrits kom till användning i olika skönhetsprodukter och hälsolivsmedel. Intressant!

I min andra goodiebag saknades minicupcakes från Damen med Bakelsen och de fick jag med hem nu. Tyvärr blev de lite skadade på vägen hem men de ska bli mycket spännande att smaka.

I övrigt minglade jag och Filippa runt och njöt av smakbitar både här och där! Vilken fantastisk festival! Längtar redan till nästa år!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. milla skriver:

    Vad kul att du var där. Hade ambitionen att kolla mässan när jag var i Stockholm i helgen men tyvärr blev det inte så.

  2. Lakrisbloggen skriver:

    Å wow! Så fine bilder! Det var så koselig, spiste så mye lakris at jeg trodde jeg skulle sprekke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *