En låda full med trevligheter

Idag fick jag ett trevligt stort paket, nämligen LOPPI BLOGBAG 2013, från loppi.se.

Det som fanns i paketet var en receptbok och receptapp från Milda för säsongens bästa bakning. Riktigt bra och trevliga recept. Passar både erfarna och nybörjare då boken och appen har tydliga steg-för-steg instruktioner. Appen finns att ladda ner gratis i Appstore och på Android market. Vill du också ha receptboken kan du beställa den gratis på Mildas hemsida.

Barnängens nya duschserie Shower + Lotion. En duschtvål och bodylotion i ett. Perfekt för dig som har ont om tid eller ofta glömmer bort att smörja in dig efter duschen.

Arla Apetina Creamy Block. Det är en mild och mjuk vitost som passar perfekt som ingrediens i sallader, såser och röror. Den behöver inte stå kyld. Den är alltså perfekt att ha hemma eller ta med till sommarhuset, båten eller picknicken. Jag fick också en produktcheck på Arla Apetina produkter till ett värde av 50 kr.

COOP grillsåser COOP BBQ Hickory och COOP BBQ Chipotle. Jag fick genast en chans att testa Chipotle-såsen. Flaskan hade nämligen spruckit rejält i transporten… Det var rejält kladdigt i kartongen men såsen var grymt god och passar perfekt till exempelvis grillad kyckling eller en fin köttbit.

NICKE NYFIKEN-kit från STENA LINE. En målarbok och kritor. Barnen kunde inte hålla sig utan satte igång att måla och rita på en gång.

Tack snälla Loppi!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Carina skriver:

    Fick också hem denna idag!! Ska bli kul att testa!! Yngsta dottern har redan provat pysselkitet 🙂

    Ha det gott!!
    Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *