Enkel och fräsch lunchmat

Enkel och fräsch lunchmat!

Enkel och fräsch lunchmat!

Pesto och pasta är verkligen en dunderkombo!

Pesto och pasta är verkligen en dunderkombo!

Dagens lunch blev verkligen en fullpoängare. Enkel och fräsch lunchmat när den är som bäst! Perfekt att servera till många på buffé men även en fullträff ombord på båt, husvagn eller husbil. Tar minimalt med tid att laga men ger ändå tusenfalt i form av smak. Dagens lunch som vi åt ombord på båten blev rökt kalkon, pestopastasallad, bröd och dressing.

Kalkonen är färdig från butik. Bara att skära upp.

Kalkonen är färdig från butik. Bara att skära upp.

Kalkonen säljs i välsorterade livsmedelsaffärer. Det är kalkonklubba från Ingelsta Kalkon som jag benar ut. Till detta gjorde jag en enkel pestopastasallad. Koka bara valfri mängd pasta, blanda med hemgjord eller köpt grön pesto, tillsätt skuren gurka, paprika och ruccola. Gärna även rödlök för extra sting! Detta toppades med köpt dressing och kompletterades med färdigköpt bröd, smör och ost.

Dags att smaka!

Dags att smaka!

Galet god men ändå nyttig!

Galet god men ändå nyttig!

Till efterrätt blev det en nybakad äppelkaka helt utan tillsatt socker. Magiskt god!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.