Eriks Bearnaise Parisienne

Eriks Bearnaise Parisienne

Eriks Bearnaise Parisienne

Hela familjens absoluta favoritsås är Eriks Bearnaise Tryffel. Vem bryr sig om att den har blivit utsedd till Årets matbluff! Kavli, som står bakom Eriks såser, hävdar att den är gjord på äkta tryffel trots att smaken huvudsakligen kommer från det kemiskt framställda ämnet 2,4-Ditiapentan. Jaha, den är suuupergod i alla fall! Vi har den till kött, kyckling, pizza, klyftpotatis, pommes av både sötpotatis och vanlig potatis, etc. Nu kommer en ny sås, Eriks Bearnaise Parisienne.

Mer lik en hemgjord bea i smak och konsistens.

Mer lik en hemgjord bea i smak och konsistens.

Eriks Bearnaise Parisienne innehåller mer dragonvinäger, persilja och dragon än vanlig bea. Men framförallt är det schalottenlöken och kalvfonden som gör den annorlunda. Sammantaget är den både syrligare och fylligare än traditionell bea. Den rekommenderas till klassisk fransk bistromat som steak frites, ugnsrostad majskyckling eller som dipp till grillad sparris eller sötpotatis-pommes. Jag kan tala om att den smakar riktigt gott! Nästan lika god som hemgjord! Djupare och mer markant smak än vanlig bea. Tummen upp från oss!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *