Stockholm Design Week 2017

Dags för Stockholm Design Week 2017

Dags Stockholm Design Week 2017

Den här veckan pågår Stockholm Design Week 2017. Den startade idag måndag 6 februari och håller på till 12 februari. Det handlar såklart om inredning och runt om i stan hålls massor av lanseringar och pressvisningar för olika märken och designers. Imorgon 7 februari öppnar även Stockholm Furniture & Light Fair som är en viktig del av Design week. Jag som har ett ”vanligt jobb” och har bloggen som fritidsintresse hinner inte gå på ens en bråkdel av allt spännande. Blir faktiskt bara två events jag går på.

Pressfrukost för ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017

Pressfrukost för ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017

Sveriges största designutmärkelse, ELLE Decoration Swedish Design Awards, inleder traditionsenligt Stockholm Design Week. ELLE Decoration premierar varje år designer och produkter som utmärker sig inom svensk inredning. Det är 15 olika priser som delas ut. I kväll är det stor gala för pristagare och inbjudna på Berns vackra salonger. Jag hade förmånen att närvara vid pressfrukosten som också höll till på Berns. Under chefredaktör Svante Öquist ledning fick vi höra vilka som är 2017 års vinnare. Det är tystnadsplikt så jag kan tyvärr inte avslöja något. Det blir officiellt ikväll efter klockan 21. Men jag kan i alla fall bjuda på några riktigt härliga bilder från den goda och vackra frukost vi fick njuta av.

En njutning för både öga och gom!

En njutning för både öga och gom!

Tänk vad mycket små detaljer betyder för helheten.

Tänk vad mycket små detaljer betyder för helheten.

Dukningen gick i grönt, vitt och plommon.

Dukningen gick i grönt, vitt och plommon.

Frukosten var en njutning för både öga och gom. Bordet var dukat med porslin från Mateus och Målerås, glas från Ikea, servetter från Linum och blommor från Interflora. Det var fantastiskt vackert!

En frukost helt i min smak!

En frukost helt i min smak!

På menyn stod yoghurt med tranbär & honung, croissant, frukostfrallor, blodapelsin, tre sorters ost, körsbärsmarmelad, tranbärsjuice och kaffe/te. Supergott och lyxigt! Jag önskar varje dag kunde starta på samma goda, mättande och vackra vis. Stort tack till Trendgruppen och Elle Decoration för en mycket god och trevlig start på dagen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.