Vuxentid

Igår tog jag och maken en barnfri kväll och åkte iväg till Kista Galleria. Det är jättestort köpcentra som ligger en bit utanför Stockholm. Fantastiska öppettider (10-21) men alltid fullpackat med folk. Många bra affärer. Nu hade vi inte tid till mycket shopping men vår förhoppning är att inom kort åter få barnvakt så att vi kan åka dit och kolla på höst- och vinterkläder i lugn och ro.

Efter den snabba shoppingrundan åt vi middag på foodcourten. Mattias tog en hamburgertallrik på Texas Longhorn och jag en bibimbap på Ikki. Vi blev bådna besvikna på maten. Den dög, men inte mer än så. Ser man till priset (140 kr för Mattias burgare och 110 för min mat), kvaliteten och smaken hade vi blivit mer mätta och nöjda ifall vi ätit ett meal på Max.

Efter middagen gick vi på bio. Vi såg The Expendables 2. En helt okej actionrulle som var lite smårolig här och där. Gillar man action så blir man garanterat nöjd!

Vi hade en mycket skön och trevlig kväll på egen hand och jag hoppas vi gör om det snart igen. När vi kom hem var barnen fortfarande vakna. Det var helt underbart att få mysa en stund med dom innan läggdags. Lite senare la man sig lycklig och glad och laddad inför en ny arbetsvecka.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.