Fantastiska produkter från Nordic Athletes

Jag handlar ganska mycket på nätet. Inte mat då jag gillar att gå omkring i mataffären, känna och klämma på produkterna, inspireras av affärernas förslag och lockas till oplanerade inköp. Däremot kan det hända att jag köper träningskläder och kosttillskott (jag äter framför allt olika vitaminer och proteinpannkaka). Det finns många bra webaffärer att välja bland. En av dessa är det relativt nystartade svenska företaget Nordic Athletes. De har ett riktigt bra utbud av träningskläder, kosttillskott och träningstillbehör. Jag har tidigare testat några av deras produkter och var mycket nöjd!

Fantastiska produkter från Nordic Athletes.

Fantastiska produkter från Nordic Athletes.

Nya träningskläder tycker jag gör underverk för inspirationen. Det är mycket roligare att träna när man tycker man ser bra ut. Dessutom älskar jag att använda träningskläder till vardags, som hemmakläder menar jag. Jag gillar verkligen Nordic Ahtletes utbud av träningskläder. Det finns allt från toppar, tröjor till tights och hårband. De verkar också både snygga och funktionella. Jag såg ut ett par riktigt snygga tights och en skön yogahoodie som jag beställde hem.

Zoe Legging Blossom från Bodylanguage.

Zoe Legging Blossom från Bodylanguage.

De tights jag valde heter Zoe Legging Blossom från Bodylanguage. Det är svarta leggings med korallmönster längst med sidorna som ger snygga kontrastfärger mot det annars så tråkiga svarta. Byxorna har också gömd bakficka på insidan av mudden för träningskort eller nycklar samt öppning för hörlurssladd. Tightsen ser små ut vid första anblicken men stretchen är fantastiskt, materialet består ju av 90% Supplex och 10% Lycra.

Natalia Hoodie från Bodylanguage.

Natalia Hoodie från Bodylanguage.

Yogahoodien kommer också från Bodylanguage och heter Natalia Hoodie. Materialet är bomull och lycra och har en mjuk skön insida mot kroppen. Hoodien har en luva som kan rullas nerför för att ha som krage eller extra värme. Den har en dold ficka framtill som nås via sidoöppningar.

Jag blev fantastiskt nöjd med både tights och tröja och det kommer bli favoriter i tränings- och hemmabruksgarderoben!

Ekologiska sesamkakor.

Ekologiska sesamkakor.

Som bonus fick jag med ett par olika ekologiska sesamkakor. En från Sunita, en från Demeter. Jag har inte hunnit testa dessa än, men jag älskar sesamkakor och ekologiska sesamkakor dessutom kommer garanterat smaka gott både i mun och samvete!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.