Go Coconuts Pineapple delight

Go Coconuts icecream.

Go Coconuts icecream.

Som jag berättat tidigare spås mylk, dvs alternativa mjölkprodukter, bli den stora trenddrycken 2016. Om mylk blir årets trend måste ju även glass gjord på alternativ mjölkdryck även växa sig än starkare än idag.  Den 100% växtbaserade glassen Go Coconuts har sedan jag smakade den för första gången för ett år sedan varit en av mina favoritglassar . Den är gjord på kokosmjölk och sötad med agave. Glassen finns nu i smakerna vanilj, choklad och hasselnöt. När hasselnöten kom blev det min favoritsmak men nu har den fått konkurrens av Go Coconuts Pineapple delight.

Glass gjord på kokosmjölk och sötad med agave,

Glass gjord på kokosmjölk och sötad med agave.

Go Coconuts Pineapple delight är en frisk, lagom söt ananas-rippel blandat i gräddig kokosglass. Hur god som helst! När man äter den känns det som man förflyttar sig till en tropisk paradisö med vita sandstränder och azurblått vatten. Mums!

Go Coconuts i en liten behändig förpackning med tillhörande sked i locket.

Go Coconuts i en liten behändig förpackning med tillhörande sked i locket.

Som om inte det var nog finns nu äntligen Go Coconuts i en liten behändig förpackning med tillhörande sked i locket. Perfekt när man tex är ute på stan och blir glassugen och inte har någon att dela en stor glassförpackning med! Den lilla burken kommer i smakerna Pineapple delight och Rich chocolate, är på 125 ml och har en liten sked i locket.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Cecilia skriver:

    Ser jättegoda ut. Hasselnöt låter helt fantastisk

  2. Sandra skriver:

    Mm det här lät faktiskt riktigt, riktigt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.