Farsdags-firande i värmen

Självklart firade barnen sin pappa (med hjälp av mig) på farsdag i söndags. Och det med dunder och brak! Jag och barnen gick så fort vi vaknade iväg till min favoritkaffekedja Coffee och köpte farsdagsfika. Det blev plain croissants, choklad croissants, ”prinsesstårta” (som visade sig vara en sorts sockerkaka med frosting och glasyr), kaffe latte, green tea latte och cola light. När vi kom tillbaka fick Mattias fika på sängen och present. Presenten var en utflyktstur till skjutbanan som gick av stapeln i tisdags. Mattias fick tre olika skyttepaket. Ett med tre olika vapen (MP5, Smith & Wesson .357 Magnum, Colt .45) och två med prickskyttegevär. Enormt uppskattat!

Frukost, bad och lek i poolen och god lunch på det. Mera bad och lek efter sedvanliga kortare siestan för hela familjen i luftkonditioneringen på rummet direkt i anslutning till lunchen. Till eftermiddagsfika lyxade vi till det med drink i poolbaren (det har vi unnat oss vid flera tillfällen och är enormt uppskattat av barnen framför allt).

På kvällen hade jag i hemlighet bokat bord på en av Koh Changs bästa restauranger, Saffron on the Sea. Fantastiska omgivningar och vy mot solnedgången. Vi drack drinkar, öl och vin, åt tilltugg, förrätter och delade på olika huvudrätter. Allt var toppen! Stämningen, servicen, uppläggningen av maten som var mycket omsorgsfullt gjord och inte minst smaken var i världsklass! Tyvärr hade jag haft känningar av begynnande magsjuka hela dagen. Jag härdade ut länge och åt och visade bara goda miner men mitt under huvudrätten fick kroppen nog. Jag pressade i mig huvudrätten, men började kallsvettas och var nära att tuppa av. Så kvällen fick tyvärr ett alltför abrupt slut med taxi tillbaka till hotellet, någon efterrätt blev det inte… Men familjen var förstående och totalt sett var det en riktig toppendag och alla var nöjda och glada!

20131113-212616.jpg

20131113-212631.jpg

20131113-212645.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *