Fisk med cashewnötstäcke

Fisk med nöttäcke, quinoasallad och keso

Fisk med nöttäcke, quinoasallad och keso

Kvällens middag blev pangasiusfiléer som jag toppade med en cashewnötsblandning. TIll 800 g fisk tog jag 2 dl naturella cashewnötter, grovhackade dessa, la ner dom i en skål, hällde på ½ dl sweetchili-sås, pressade en halv citron, hade ner salt och peppar, rörde runt och la på fisken. In i ugnen ca 20 min på 225 grader. Till fisken hade jag en quinoasallad där jag blandade röd quinoa som jag kokat i grönsaksbuljong med en avokado, en tomat, ½ rödlök, 10 cm gurka och några sockerärtor (alla grönsaker hackade i små bitar). Jag toppade salladen med en halv smulad fetaost (dagen till ära, det är tydligen fetaostens dag idag), hällde på saften från en citron och hällde på olivolja samt flingsalt. Maten smakade mycket bra!

Barnen fick ugnspannkaka då Filippa hade en kompis över och jag var inte säker på att han äter fisk. De tyckte också maten var mycket god!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *