Fisk till lunch

Till lunch idag åt jag en av Goohs nyheter för säsongen, nämligen Fiskfilé i het ingefärssås. Inspirationen till rätten kommer från Australien och består av kokt fiskfilé på en bädd av saffransris tillsammans med vitkål, paprika och koriander.

Jag tycker att hela måltiden smakade bra och är helt klart värd sina 59 kronor. Som vanligt tycker jag mängden fisk (proteinkällan) är för liten. Samma sak med grönsaksmängden. Jag la till några kokta brysselkål och då blev det en, i mina ögon, mer komplett måltid!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *