Fläskkorv med potatismos

Kvällens middag blev verkligen ingen mat från medelhavsdieten, GI eller något som Jonas Colting rekommenderar. Vet inte om någon diet rekommenderar denna mat egentligen. Men vad gör det?!

Det blev färsk fläskkorv med hemgjort (självklart egentligen, pulvermos kommer inte över tröskeln till mitt hus) potatismos, Johnnys senap och grönsaker. Mycket gott! I julas gjorde vi vår egen fläskkorv och egen korv kommer vi garanterat göra ofta nu när grillsäsongen snart infinner sig. Den här korven var inte i närheten av den smak vi fick på vår egen korv men ändå väldigt god!

Anledningen till att den står på vårt middagsbord idag är priset. Den kostade 10 kr kilot!!!! Helt otroligt billigt! Jag kunde bara inte låta bli att köpa. God, billig mat – nästan så bra det kan bli!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *