Njutning på Yasuragi

Senare halvan av söndagen samt måndag förmiddag spenderade jag och Mattias utan barn på Yasuragi, Hasseludden. Vi har haft det underbart skönt och harmoniskt. Vi har njutit av varandra, härligt bad, varma källor ute och inne, våt- och torrbastu, fint hotellrum med sköna sängar, underbar 4-rätters middag, fantastiskt frukostbuffé och nyttig frukt- och tebuffé, mm.

Badandet i poolen påminde mig om hur skönt det för omväxlings skull skulle vara att simträna i alla fall en gång per vecka. Jag ska verkligen försöka få in det i mitt träningsschema lite då och då även om det inte blir regelbundet.

Yasuragi-vistelsen har också påmint mig om hur viktigt det är att varva ner (jag har för övrigt haft träningsvila både lördag och söndag trots att jag i vanliga fall löptränar en av dagarna, min kropp var i stort behov av nedvarvning, vila och avkoppling) och hur viktigt det är för mig och Mattias att umgås på tu man hand.

Här nedan är några bilder på den underbara middagen jag åt. Jag valde sushi och misosoppa samt vårrulle till förrätter, Halstrad röding med dashirökt jordärtspuré och yuzu/ingefärssky till huvudrätt och Yuzulimepaj med lättvispad grädde och hallon till efterrätt. Allt var fantastiskt gott!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *