Fullsmockat av både folk och kärlek

Igår var jag iväg på mitt första 4good-event någonsin. Förhoppningsvis var det inte mitt sista. 4good är ett kvinnligt nätverk som ett antal gånger per år ordnar intressanta föreläsningar på olika ställen i landet. Igår var det dags i Stockholm och eventet hölls på hotell Rival. Temat var All you need is love och handlade om kärleken till sig själv och andra.

De som föreläste var ”Arga snickaren” Anders Öfvergård, Dogge Doggelito, Anna Benson och Malin Berghagen som ersatte Babben Larsson (Babben kunde tyvärr inte medverka då hon vakade vid sin mors dödsbädd).

Eventet var slutsålt och det märktes. Själva föreläsningssalen var perfekt utformad för alla glada, förväntasfulla, kärleksfulla tjejer men det var alltså helt smockfullt i foajén utanför där alla utställare stod (tex Alpro, Nivea, Anna Benson och Sonja Aldén som sålde sina böcker resp skivor, myckestillverkaren Ko Ko No, bubbeltillverkaren Fresita, Bullhjälpen, ett cupcakeföretag mfl) och det var nästan omöjligt att gå runt och mingla, både innan föreläsningarna drog igång samt i pausen.

Eventet drog igång med en rivstart där en av grundarna av 4good-nätverket lottade ut massor av fina priser från sponsorerna. Tyvärr vann jag inget. Sen följde två föreläsningar innan pausen och två efter pausen. Bäst var Sonja Aldén som var en av kvällens överraskningar som inte stod med i ordinarie programmet. Vilken sångerska, vilken röst, vilken kvinna, vilken låt!!! Av föreläsningarna var alla mycket bra, men ska jag välja ut den som var bäst så var det Dogges. Vilken livshistoria, vilken kille, vilken förebild! Han lockade dessutom fram mest skratt – extra pluspoäng!

I pausen serverades vi bubblet från Fresita, jordgubbar, dessert från Alpro och mörk choklad från Marabou men det var huggsexa på allt och vi som fick tag på något hade tur… Själv fick jag vara utan choklad.

Självklart fick vi hem trevliga goodiebags från kvällens sponsorer. Det var bland annat senaste Tara (som jag dock redan har hemma då jag ”ärver” mammas lästa nummer), solskyddskräm från Nivea, duschtvål från Nivea, Loka Mashup bubbelvatten, ekologiskt godis från Ekorren, en frukt- och nötbar med smak av kokos & mandel från Kung Markatta, cupcakesformar, nyheten mörk choklad Cocoa Coconut från Marabou Premium, boken Någon annanstans i Sverige, yoghurt, grädde och mandelmjölk från Alpro, mm. Mycket trevlig goodiebag där det mesta kommer att komma till användning!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *