Fylld kalkonbröstfilé

Kvällens middag blev en underbart god fylld kalkonbröstfilé med klyftpotatis och blandad sallad. Känns som man ger vardagen en liten extra guldkant när man gör lite ”elegantare” mat mitt i veckan.

Jag tog en halv mozarellaost som jag mosade, sex finhackade soltorkade tomater i olja och två finhackade vitlöksklyftor och blandade ihop detta. Jag gjorde en skåra i kalkonen och stoppade ner fyllningen i skåran. Salt och peppar över filén. Klyftad potatis på sidan om i formen. In i ugnen 200 grader ca 30 min.

Maten var verkligen, verkligen god! Känns som jag höjer min egen kokkonst till skyarna men maten jag lagat på sistone har smakat super!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. camilla skriver:

    Låter gott ska prova någon dag
    kram, Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.