Gainomax BCAA+Rehydrate

Gainomax BCAA+Rehydrate
Gainomax BCAA+Rehydrate

(produktprov, ej betalt samarbete) Jag har vid ett flertal tillfällen skrivit om hälsotrenden som är fortsatt stark och kategorin funktionsdrycker som lavinartat fortsätter att växa. Vet inte hur många smaker eller märken det finns på funktionsdrycker nu för tiden, men många är det och eftersom det bara blir fler och fler går det uppenbarligen bra. Nu vill även Gainomax, ett av Sveriges mest kända varumärke inom sport- och träningskost med återhämtningsdrycker och funktionella mellanmål, in och slåss om marknadsandelar med lanseringen av Gainomax BCAA+Rehydrate.

Perfekt före eller efter träning!
Perfekt före eller efter träning!

Gainomax BCAA+Rehydrate är en funktionsdryck som innehåller BCAA, koffein, elektrolyter och vitaminer. BCAA spelar en viktig roll i byggandet av våra muskler, hjälper till med återhämtningen efter träning, stärker immunförsvaret och motverkar träningsvärk. Dryckerna är också berikade med elektrolyter som återställer kroppens vätske- och saltbalans. Obalans påverkar inte bara prestationsförmågan negativt, utan även återhämtningen. Dryckerna innehåller även vitaminerna B6 & B12. Vitamin B6 är nödvändigt för proteinomsättningen och har betydelse för exempelvis nervernas funktion. Vitamin B12 behövs bland annat för cellernas ämnesomsättning och för bildningen av blodkroppar. Innehåller även koffein (180 mg) enligt marknadens standard för funktionsdrycker. Utan tillsatt socker. Funkar självklart lika bra som törstsläckare, oavsett om man har tränat eller ej.

Min favorit är Lemonade.
Min favorit är Lemonade.

Till en början släpps tre smaker – Wild Raspberry, Lemonade och Green Apple. Väldigt goda allihop, med Lemonade som stor favorit!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *