Ramlösa funktionsvatten

Ramlösa funktionsvatten
Ramlösa funktionsvatten

Hälsotrenden är fortsatt stark och kategorin funktionsdrycker fortsätter att växa. Jag berättade nyligen om Zoégas Functional (kaffe med mer koffein för alla som vill ha en extra energikick) och tidigare om funktionsdrycker, typ Nocco, Naia, Ar och Norr. Nu ger sig ytterligare en aktör in på marknaden med Ramlösa funktionsvatten.

Tanken med Ramlösa funktionsvatten är att erbjuda ett naturligare alternativ för de som söker en törstsläckare med en extra boost. Det är ett kolsyrat mineralvatten berikat med vitaminer, antioxidanter och energi från naturen. Ramlösa Funktionsvatten lanseras i tre olika varianter med olika smak och funktion – Fokus, Vitamin och Balans.

Fokus, Vitamin och Balans.
Fokus, Vitamin och Balans.

FOKUS – innehåller extrakt från ginseng och naturligt koffein från gröna kaffebönor. Funktionsvattnet är smaksatt med melon. VITAMIN – innehåller extrakt från goji och acerola som är rika på vitaminer, mineraler och antioxidanter. Vattnet är smaksatt med granatäpple. BALANS – innehåller extrakt från ingefära och grönt te som är rikt på antioxiderande ämnen. Funktionsvattnet är smaksatt med citron. Alla tre varianter innehåller naturligt elektrolyter och mineraler så som magnesium, kalium, kalcium och natrium. De är fria från artificiella sötningsmedel.

Det verkar som om det inte finns något stopp på marknaden för funktionsdrycker. Den håller fullständigt på att svälla över av olika aktörer, smaker och funktioner. Alla vill väl ha en del av kakan. Jag tror att Ramlösa har mycket att vinna på sitt redan etablerade varumärke och denna funktionsdryck kommer säkert bli en storsäljare. Burkarna är söta med sina våriga pastellfärger och färgen på drycken i burkarna matchar dess yttre färg.

Tyvärr Ramlösa, av familjen Sundberg får ni inte godkänt!
Tyvärr Ramlösa, av familjen Sundberg får ni inte godkänt!

Själv tycker jag det är att slänga pengar i sjön att köpa och dricka funktionsdrycker. En burk kostar runt 20-25 kr (inte klokt!). Tror att de flesta får i sig det de behöver genom att äta en god och varierad kost. Men ändå så är jag en av alla de som gått på denna trend. Jag dricker minst en funktionsdryck om dagen. Pengar jag skulle kunna lagt på något roligare. Men jag tycker det är gott och känner mig värd en kall, god dryck. Kommer garanterat dricka en funktionsdryck imorgon igen, dock inte någon av Ramlösas varianter. Ramlösa Vitamin smakade helt okej men inte mer än så, Fokus och Balans ratades av hela familjen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. linda skriver:

    varför inte ramlösas?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *