Solbrillor från AntonFrans

Solbrillor från AntonFrans

Solbrillor från AntonFrans

Jag älskar mina nya solbrillor. Det är solbrillor från AntonFrans. Jag bär modellen Alska. Det är en pilotbåge Aviator. Enkel och tidlös och kan varieras i oändlighet. De är snygga och sitter skönt. Linserna kommer från Divel vilka ger ett mjukt, behagligt ljus och bästa möjliga skydd för ögonen. Bågarna är handslipade.

Jag bär modellen Alska

Jag bär modellen Alska

Bakom AntonFrans står eldsjälarna Thomas och Peter. sedan 1,5 år tillbaka har de arbetat med att skapa ett modevarumärke som ger tillbaka till en värld där inte alla är lika lyckligt lottade. Deras affärsidé är att sälja solglasögon samtidigt som man också bidrar till att skapa en bättre värld. Varje köp ger en direkt donation om 200 kr till en välgörenhetsorganisation som man själv väljer. Idag kan man välja bland SOS Barnbyar, UNHCR, Barncancerfonden och Alzheimerfonden som förmånstagare.

Jag älskar den fina texten på bågarna!

Jag älskar den fina texten på bågarna!

När jag köpte mina brillor valde jag att donera pengar till SOS Barnbyar. Genom mitt bidrag gör jag det möjligt för dom att finnas på plats och arbeta långsiktigt för barns trygghet, säkerhet och framtid runt om i världen. Det ger barnen möjlighet att busa, leka, lära och utvecklas i en trygg och kärleksfull miljö. Denna donation får mig att bära mina snygga solglasögon med extra stolthet. Kanske blir brillorna ett sätt att känna igen andra goda människor på stan?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *