Galapremiär av Tsatsiki, farsan och olivkriget

I går var jag och familjen på galapremiären av den nya familjefilmen Tsatsiki, farsan och olivkriget. Filmen har premiär på fredag 11 december 2015 runtom i Sverige. Medverkar gör bland annat Emrik Ekholm, Sara Vilén, Liv Mjönes, Jonatan Rodriguez, Christine Meltzer och Adam Gutniak.

Galapremiär av Tsatsiki, farsan och olivkriget

Tsatsiki är nu 11 år. Han är en helt vanlig kille som funderar på kärlek och på livet i stort. Tsatstikis pappa Yanis är grek, bor i Grekland och driver hotell och restaurang. Under sommarlovet åker Tsatsiki till honom för att hälsa på. När Tsatsiki anländer till byn förstår han att allt inte är som det varit. Han får veta att pappan antagligen måste sälja olivlunden som funnits i släkten i evigheter och sitt hotell för att få det att gå runt. Tsatsiki blir såklart jätteledsen och bestämmer sig för att göra vad han kan för att förhindra en försäljning. Tillsammans med den orädda flickan Alva startar de ett räddningsuppdrag som förvandlar Tsatsikis sommarlov till en resa fylld av äventyr, vänskap och kärlek.

Grekinspirerad buffé på galapremiären av Tsatsiki, farsan och olivkriget

Fräsch grekisk fingerfood

Knäckepizza måste ni testa!

Wonderland Event hade bjudit in och det bjöds generöst på grekinspirerad fingermat som goda bröd, läckra oliver, fetaost, knäckepizzor, frukt och julmust. Julmusten kanske inte är direkt grekisk men det var trots allt 2a advent! I varje stol fanns det en härlig goodiebag med oliver, knäckebröd, godis och sist men inte minst boken som filmen bygger på. Barnen satte genast igång och läsa den när vi kom hem.

Vad tyckte vi om filmen då? Jo, den var superbra, högsta betyg! En riktig feelgood-film. Man satt och mös under filmen och lämnade salongen med ett lyckligt leende på läpparna. Sugen på att åka till Grekland blev man också. Vi som ofta åker till all-inclusive hotell fick oss en rejäl tankeställare. Knäckepizza blev barnens självklara val till middag!

Stort tack för en härlig upplevelse!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Åh va kul ! Jag och Viggo ska förhoppningsvis gå och se den till helgen !
    Först måste vi dock fixa någon av de gamla filmerna och titta på här hemma 🙂
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *