Hipp hipp hurra!

Idag gratulerar vi min son Gustaf som fyller 3 år! Hipp hipp hurra för honom! Passar även på att gratulera min make Mattias på namnsdagen!

Hur många gånger kan man fira någons födelsedag egentligen?! Inte tillräckligt många gånger! Vi kommer fira Gustaf hemma idag med presenter och tårta till efterrätt. Jag har köpt en tårta och hör här, den är varken hemgjord eller bagerigjord. Till Mattias stora fasa har jag köpt en fryst Operatårta från Frödinge. Hoppla! (Tårtan på bilden är från i söndags, den är ihopsatt hemma men annars gjord av köpta tårtbottnar, tog en genväg även där)

Visst låter kvällens tårta god 🙂 :

Grädde, marsipan 21% (socker, mandel, glukossirap, maltodextrin, invertsocker, vatten, färgämnen: karminsyra; betakaroten), ägg, vatten, vetemjöl, socker, glukossirap, blåbär, hallon, dextros, bakpulver: dinatriumdifosfat; natriumbikarbonat, vetestärkelse, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror, stabiliseringsmedel: alginsyra; johannesbrödkärnmjöl, förtjockningsmedel: pektin, mjölkprotein, aromer, vegetabilisk olja (raps, palm), surhetsreglerande medel: citronsyra, salt, färgämne: betakaroten.

GULP!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Molly skriver:

    hej jessica!
    grattis till din gustaf 🙂 tårtan på bilden ser god ut, men den är hembakad va? 🙂

    du får ha en bra dag! kramkram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *