Gårdagens middag och dagens träning

Middag igår var färsk grillad kyckling med ugnsbakade grönsaker. Det är bra mat som sköter sig själv i ugnen. Kycklingen gned jag bara in med grillkrydda och sen in i ugnen 200 grader i ca 1 h. De ugnsbakade grönsaker vi hade igår var potatis, morötter, rotselleri och palsternacka. Dessa penslade jag med flytande margarin blandat med kinesisk soja, salt och peppar. In i ugnen ca 30 min. Till detta serverade jag återigen ett grönsaksfat med blandade grönsaker.

På kvällen bakade jag valnötsbröd. Nu tog jag inget kort men jag ska baka samma ikväll då jag har mycket fördeg kvar, men brödet var så fint och så gott. Det blev en underbart hård skorpa på toppen. I receptet stod det att det skulle bli två bröd men jag gjorde ett stort istället. Ganska långa jäsningstider. Jag drog ner dom lite för att jag skulle hinna grädda brödet innan läggdags!

Imorse var jag ute och sprang. Det blev inte två sjöar runt för jag tycker det var för mörkt ute och då vill jag inte springa där det är lite ensligt, så det blev den vanliga turen i vårat villaområde. Jag sprang 36 min och 18 sek, 315 kcal 30% fat, max 173 (94%) avg 157 (85%). Skönt att ha träningen avklarat för idag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *