Tacofest på en torsdag – inga problem!

Det är lustigt att man förknippar olika maträtter med olika veckodagar. Raggmunkar med fläsk på tisdagar, soppa (ärtsoppa i synnerhet) och/eller pannkaka på torsdagar, kyckling (Kronfågels reklam ”Kyckling på fredag”) eller tacos på fredagar, kött och pommes på lördagar och många kör pizza på söndagar. Det är nästan som att folk lyfter på ögonbrynen om man skulle äta dessa rätter andra dagar. Men det funkar hur bra som helst!

Kvällens middag blev just tacos. Gott, mysigt och barnvänligt. Perfekt när man inte behöver mat till lunchlådor (för vem orkar med massa kladd, plock och tusen lådor när man sitter och ska kasta i sig lunchen på jobbet?!). Vi sätter fram tacokryddad köttfärs, mjuka tortillabröd, nachoskal, riven ost, gurka, tomat, paprika, isbergssallad, lök, majs, guacamole, gräddfil och tacosås. Sedan får man ta det man själv vill ha. Det blir ofta skratt, kladd och många portioner! Mer tacos åt folket!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *