Ge din kropp vad den behöver

Som jag har berättat förut har jag och 11 andra bloggare inom kategorin mat och hälsa blivit utvalda att ingå i en testpanel för Oji drinksOji drinks är ett nystartat företag som erbjuder funktionella drycker och som har ett tydligt och uttalat miljötänk. Dryckerna är enbart gjorda på naturliga ingredienser och innehåller inga sötningsmedel. De innehåller rättvisemärkt frukt och koffein från gröna kaffebönor. Varje smak har sin egen hälsoprofil och är anpassad för att möta olika behov. De finns i smakerna Blåbär & Äpple med extra antioxidanter, Ananas & Äpple med extra fiber, Banan & Mango med extra magnesium och Päron & Acerola med extra c-vitamin.

Denna vecka har jag kickstartat varje morgon med en god frukost och en Oji drink som komplement. Så nu har jag testat mig igenom samtliga smaker.

Min favorit blev Ananas & Äpple med extra fiber tätt följd av Päron & Acerola med extra c-vitamin. Båda hade en tydlig smak av de ingående frukterna, lagom syrliga och perfekt konsistens. Blåbär & Äpple med extra antioxidanter kändes som en tunnare men ändå mycket god version av blåbärssoppa. Banan & Mango med extra magnesium gick inte hem hos mig. Den smakade för mycket banan vilket jag inte tycker passar i en juice och drycken var för tjock. Men överlag är jag helt såld på dessa drycker. En nackdel är att flaskorna borde vara minst tre gånger så stora. När jag väl tagit en klunk vill jag bara ha mer – så goda är de! Och att de sedan gör gott både för kropp, knopp och miljö gör mig inte direkt mindre nöjd!

TACK Oji drinks för att jag får samarbeta med er!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. hej!

    jag vill bara tipsa om att jag har tävlingar igång på bloggen. det kommer upp nya ända fram till Jul, så det är perfekt att vinna lite julklappar :). Just nu kan du vinna presentkort och mössa i valfritt tyg!

    de som är igång nu hittar du här: http://thelifeofyarp.wordpress.com/category/pagaende-tavlingar/

    MVH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *