Ge näring till din skönhet

Det är omöjligt. Vi kan inte undvika det naturliga åldrandet. Med åldern kommer ålderstecken som rynkor, grått hår etc. Visst kan man bromsa förlusten av celler och dess funktion något genom att äta olika antioxidanter som finns i frukt, bär och grönsaker, varierad kost och genom fysisk aktivitet. Vad gäller huden tappar den elasticitet och underhudsfett med åldern. Det gör hyn torrare och mer skör. Att smörja med en bra fuktkräm är viktigt. Det dyker också ständigt upp olika kosttillskott som ska hjälpa oss att förhindra de synliga ålderstecknen. De vill ge näring till din skönhet.

Ge näring till din skönhet

Ge näring till din skönhet

Jag har tidigare skrivit om skönhetschokladen Esthechoc, som enligt kliniska undersökningar ska ha vetenskapligt bevisad effekt. Men det finns såklart fler aktörer på marknaden. Nu har jag via Buzzador fått testa kosttillskottet Hyaluronic Expert under en månad. Den passar alla hudtyper och rekommenderas som ett komplement till den dagliga skönhetsrutinen. Man tar en kapsel om dagen tillsammans med ett glas vatten. Obs! Rekommenderas inte för fiskallergiker.

Kosttillskottet Hyaluronic Expert

Kosttillskottet Hyaluronic Expert

Jag har ätit den nu under någon vecka. Lätt att svälja och ingen direkt smak eller bismak. Effekt eller inte, ingen aning. Men som jag brukar säga – har man råd att äta kosttillskott (det kostar ju ändå en hel del vilket märke/aktör du än väljer) så varför inte. Det borde inte skada i alla fall.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *