Mumsfilibabba

Vilket härligt sommarväder vi har! Det måste firas med en, eller ett par, glass/glassar. Tidigare i veckan berättade jag om den kalorifria isglassen med BCAA jag köpt på Svenskt Kosttillskott. Det dröjde inte länge förens jag tog tillfället i akt att i solskenet få testa denna glass. Den smakade verkligen Mumsfilibabba.

Kalorifri isglass med BCAA

Kalorifri isglass med BCAA

Glassen kommer i smidiga plastförpackningar.

Glassen kommer i smidiga plastförpackningar.

Glassen finns i två smaker – Cola och Päron. Jag började med att frysa och testa päronsmaken. Glassen kommer i smidiga plastförpackningar som var lätta att få upp utan sax eller kniv. Lagom storlek på glassen. Ungefär samma storlek som en Piggelin. Det jag saknar på BCAA-glassen är en pinne att hålla i. Nu får man hålla längst ner i plastförpackningen. Värmen från fingrarna gör att den nedre delen därför tinar snabbare än om man haft en pinne att hålla i.

Mumsfilibabba!

Mumsfilibabba!

Päronsmaken var riktigt fräsch och god. Smakade päron-ish. Svalkade skönt i värmen!

Tummen upp för smak och fräschör, tummen ner för avsaknad av pinne och alltför högt pris i relation till vad man får.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *