Det känns som Buzzador vill säga mig något

Det känns som Buzzador vill säga mig något

Det känns som Buzzador vill säga mig något

Det är rätt trevligt att genom Buzzador då och då få testa olika produktnyheter. Det har blivit en hel del genom åren. Allt från Epson projektor, antipasti till doftljus. Häromdagen fick jag hem tre kartonger med olika produkter för test. Ser ni färgtemat? Det känns som Buzzador vill säga mig något. GOD påsk kanske?!

Havre Cheerios från Nestlé

Havre Cheerios från Nestlé

Först ut är Havre Cheerios från Nestlé. Den har ett högt fiberinnehåll, är rik på fullkorn och innehåller 93% fullkornshavre. Sockerinnehållet ligger strax under 10% vilket är helt okej, det finns värre flingor. Detta gör den nyckelhålsmärkt och därmed en produkt som är perfekt att starta morgonen med. Krispiga och goda och passar utmärkt att toppa en tallrik naturell fil, yoghurt eller kvarg med. Tillsätt gärna lite färsk frukt för att få färg och extra sötma.

Glutenfritt surdegsbröd från Schär

Glutenfritt surdegsbröd från Schär

På testmenyn stod också glutenfritt surdegsbröd från Schär. Schär har lanserat tre nya glutenfria surdegsbröd varav jag fått testa smakerna Classic – ett vitt surdegsbröd med hirsmjöl och quinoa samt Flerkorn – ett flerkornsbröd på surdeg med solrosfrön, linfrön, sojaflakes och kli. Samtliga bröd är fria från gluten, vete och laktos samt utan tillsats av mjölk och ägg. Det känns som ett bröd som verkligen ligger rätt i tiden med andra ord. Det är många som vill, eller måste undvika dessa ämnen. Tack vare att det är bakat med en speciell typ av surdegskultur ska brödet smaka som färskt bröd direkt från ugnen. Hållbarhetsdatumet är över en månad… Visst känns båda bröden mjuka och färska när förpackningen öppnas. Något svampiga. Smaken är helt okej. De smakar helt enkelt inget speciellt. Man har inte vågat eller velat ta ut svängarna vad gäller kryddningen. Ett helt okej bröd som jag personligen ändå tycker passar bäst att rosta och är perfekta att servera som bas i en toast när man får gäster som undviker gluten, vete och laktos.

Plastfolie från Toppits

Plastfolie från Toppits

Sist men inte minst min favorit bland omgångens testvaror. Helt vanlig plastfolie från Toppits. Perfekt för att slå in matrester, morgonsmörgåsar eller vad man nu behöver plasta in för att hålla sig fräscht och förlänga hållbarheten. Plasten är lätt att riva av, rullen hålls på plats i förpackningen tack vare en speciell rullhållare och den har en smart klickförslutning. Fäster på det mesta jag har testat! Toppen tycker jag!

Tack Buzzador och glad påsk!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *