Frukost/mellanmål on-the-go

Dagens grötfrukost intogs tidigt i morse hemma jobbandes framför datorn. Som vanligt stor portion råggröt med banan, linfrö, kanel, nötter, frön och torkade frukter samt sojamjölk. Underbart gott som vanligt!

Däremot visste jag att jag skulle vara på resande fot när förmiddagsmellanmålet skulle intas så jag hade med en Axa Great-gröt med smak av Blueberry & apricot på burk. Jag fyllde på denna med varmt vatten på en Pressbyrå-affär och lät den stå till sig ett tag. Sen åt jag upp den med den medföljande skeden. Mycket smidigt och faktiskt ganska god. Perfekt när man är på språng och behöver ett mättande och gott mellanmål.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *