Tusen och en natt på Sparadiset

Jag älskar vardagslyx! Att få unna sig något extra på vardagar då och då. Det behöver inte vara ätbart, även om jag älskar godsaker lite för mycket, utan varför inte ett nytt klädesplagg, ett frisörbesök, ett långt ostört bad hemma eller vad man nu gillar att ta sig för. Själv ska jag imorgon njuta av Tusen och en natt på Sparadiset KungsholmenSparadiset är ett helt underbart spa som har tre anläggningar här i Stockholm. Jag gjorde för nästan exakt ett år sedan en otroligt avkopplande och ljuvlig skrubb-behandling på Sparadiset Östermalm och imorgon ska jag alltså besöka den nya spa-avdelningen Tusen och en natt på Sparadiset Kungsholmen. Jag har också varit på Sparadiset Södermalm på ett härligt event.

Tusen och en natt på Sparadiset

Tusen och en natt på Sparadiset

Jag ska alltså lyxa till det i Tusen och en natt, en spa-avdelning där inspirationen är hämtad från Marrakech och den lyxiga orienten. Här ska jag avnjuta ett välgörande kurbad till ljudet av avslappnande musik. En timmas lyxig lugn och ro där jag får tid för mig själv. Kurbadet går också att boka för två personer ifall man vill mysa med en kompis, partner eller varför inte mamma?! Jag har valt kurbadet Epsomsalt med björkblad och även valt att lägga till för ansiktskur.

Epsomsalt med björkblad är ett väldoftande, terapeutiskt bad där björksaltet ger en skön känsla för trötta och stela muskler och verkar hudstimulerande. Dödahavssaltet tillför huden 21 naturliga mineraler såsom magnesium, natrium, kalcium med flera. Epsomsaltet sägs vara det salt som är bäst vid värk, ömma muskler och sträckningar och stukningar. Björkbladen i kombination med de eteriska oljorna från enbär, rosmarin och grapefrukt har en milt utrensande effekt. Alla produkter är ekologiska och kommer från C/o Gerd. Låter som den perfekta behandlingen för oss som tränar en hel del! Vad underbart det ska bli – kommer gå därifrån med ett leende på läpparna och en skön känsla som förhoppningsvis sitter kvar länge!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Sandora skriver:

    Låter helt underbart!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *