Loppi Food n’ Lifestyle

Dags för Loppi Food n Lifestyle

I lördags var jag bjuden av Loppi till deras event Food n’ Lifestyle. Eventet höll till i Birka Cruises lounge vid Birkaterminalen i Stockholm. Vi hade strålande sol och riktig värme här i Stockholm så det kändes lite trist att gå in, men det var så värt det! Loppi levererade som vanligt och det bjöds på vårpepp så det räckte och blev över! 

Nina Hermansson

Nina ”Niiinis” Hermansson känd från Hela Sverige bakar var konferencier och hon bjöd både på sig själv och på ett digert program från scenen. Först ut var John Opsahl, grundare av Supernature. Han talade om vikten av att äta naturlig och ren mat, det han kallar supermat. Vi ska äta livsmedel med exceptionella näringsvärden och hälsofrämjande egenskaper.

Caroline med det vackra leendet och de goda bakverken

Sedan kom Caroline Ahlqvist, senaste omgångens vinnare av Hela Sverige bakar. Vilken kvinna! Vilket leende, vilken entusiasm, vilken energi, vilket go och sist men inte minst vilka fantastiska bakverk hon bakade och som vi fick mumsa i oss. Mums!

Oscar Jöback - inspiratör om någon!!!

Sist ut var Oscar Jöback, personlig tränare, kognitiv samtalterapeut och coach. Han inspirerade oss vad gäller träning och kost så det stod härliga till! Träna sunt, få in vardagsmotion och gör ingen stor sak av kosten. Mår du bra av att äta två paket Ben and Jerry – gör det! Både knopp och kropp måste må bra. Oscar, min hjälte! Jag köper varenda ord du säger. Hos dig går jag gärna i terapi!

Hela Kändis Sverige Bakar

Först av alla fick vi exklusivt höra att tv4 satsar på en kändisversion av Hela Sverige bakar, nämligen Hela kändis-Sverige bakar. Medverkar gör bland annat Anna Book, Peder Falk, Yvonne Ryding, Kjell Eriksson och några till. Ska bli mycket kul att kika på under våren.

Fantastiska våriga wraps

Kakor och bakverk till dessert.  Blev dessutom bulle och glass också!

Sedan bjöds vi på god lunch signerad Birka Cruises. Vegetariska wraps som smakade riktigt vårigt, fräscht och gott! Det fanns över så jag tog till och med två stycken, annars hade jag inte blivit helt mätt!!!

Sedan gick vi runt och minglade och pratade med de olika utställarna. På plats fanns bland annat OBH Nordica med den fantastiska Herkules som både Nina och Caroline använder och det var Herkules som hjälpt Caroline att baka de fantastiska bakverken hon bjöd på. Alltså ruggigt goda kakor, bullar och bröd! OBH Nordica hade också sin blender med sig som trollade fram goda jordgubbssmoothies som vi fick njuta av.

Andra utställare var SIA Glass som bjöd på sin senaste nyhet Frozen Yoghurt. Vi fick testa Mango-smaken och jag njöt av en kula fräsch och smakrik glass som garanterat kommer ätas mängder av här hemma i sommar. Den är både fettfri och kalorisnål om man nu bryr sig om sådant, vilket gör den perfekt som mellanmål eller när man bara är sugen på något gott.

Allevo lagar hälsosam mat

Allevo bjöd på sin nyhet Low Calorie Meals med endast 250 kcal per måltid. Smakade faktiskt gott men inget för mig. 250 kcal är rena svältkuren för en lunch eller middag. Passar säkert de som av någon anledning vill gå ner i vikt.

John Opsdahl mannen bakom Supernature

Superfood från Supernature

Supernature presenterade sitt utbud av supermat och bjöd på nyttigt snacks och gröna drinkar. Produkterna finns att köpa på Life. Blev sugen på att köpa hem bipollen som jag hört ska vara en bra källa till flera av de viktiga vitaminer vår kropp behöver.

Yves Rocher sminkade oss fina med läckert läppstift och vi fick smaka godisliknande vitaminer.

Välfylld goodiebag som inte går av för hackor!

Innan vi gick hem fick vi med en riktigt välfylld goodiebag. Stort tack Loppi för ett inspirerande event. Ni levererar som vanligt!

Tack för en inspirerande dag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.