Glad första advent!

Äntligen börjar vi nedräkningen fram till jul. Idag är det första advent och vi tänder traditionsenligt första ljuset i adventsljusstaken. I vanliga fall dricker vi glögg, äter pepparkakor och lussebullar och ser på jul-TV. Vi ska på adventsfika senare idag hos en släkting så vi skippade glögg och bullar, däremot avnjöt vi våra goda hembakta pepparkakor och jag tog en kopp julte till ljuständningen. I bakgrunden hade vi tv4 Nyhetsmorgon helt enkelt. Pepparkakorna var verkligen delikata och vi hade en kort, men mysig fikastund!

Glad första advent!

Glad första advent!

Första ljuset i adventsljusstaken är tänt!, Glad första advent!

Första ljuset i adventsljusstaken är tänt!

Glöm inte att jag har en fantastisk adventskalender som startar 1 december här på bloggen där ni kan vinna massor av fina priser till ett belopp av flera tusentals kronor! Häng med!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *