Godaste pizzan gör du på grillen

Pizzadeg från Pop! Bakery

Pizzadeg från Pop! Bakery

Jag och min familj är garanterat inte de enda som då och då äter pizza på söndagar. Det är riktigt bekvämt att ringa pizzerian som ligger max fem minuter från vårt hus, beställa en varsin pizza, hämta 10 minuter senare och njuta hemma framför tvn till en bra film eller tv-serie. Ett perfekt avslut på helgen! Men ska man vara helt ärlig är det helt klart godare att göra pizzan själv. Antingen köper man färdig deg eller gör degen från grunden. Godaste pizzan gör du på grillen. Hemgjord pizza på baksten lagd på grillen ger en smakupplevelse i världsklass. Smakrikt och med en krispig och fin botten.

I söndags tog vi oss tid och lyxade till det med att göra pizza på grillen. Det blev både färdig deg från Pop! Bakery – surdegspizza samt pizzadeg XXL, och hemgjord deg. Jag har aldrig testat Pop! Bakerys pizzadeg förut. Helt okej faktiskt men hemgjord deg är klart godare.

Tre olika toppings - kebab, köttfärs och skinka.

Tre olika toppings – kebab, köttfärs och skinka.

Vi gjorde tre olika pizzatoppingar. Tomatsås/grevéost/kebabkött/kebabsås, tomatsås/mozarella/hemgjord köttfärsås/bearnaisesås respektive olivolja/getost/honung/skinka. Riktigt goda alla tre!

Godaste pizzan gör du på grillen

Godaste pizzan gör du på grillen

En white pizza med olivolja istället för tomatsås.

En white pizza med olivolja istället för tomatsås.

Hemgjord pizza och öl - en vinnande kombo!

Hemgjord pizza och öl – en vinnande kombo!

Har ni möjlighet att göra pizza på grillen och ännu inte har testat det – vad väntar ni på?! Det är galet gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.