Pauluns Superknäcke

Pauluns Superknäcke

Pauluns Superknäcke

Frukosten sätter ribban för resten av dagen. Perfekt för mig, jag älskar att äta frukost. Ge dig själv en bra start på dagen och satsa på en god och hälsosam frukost. En tallrik gröt eller fil med goda toppings och ett par goda mackor med ägg och avokado. Svårare än så behöver det inte vara. Mackorna kan vara mjuka eller hårda, det spelar ingen roll. Min frukost imorse bestod av en stor tallrik kvarg med bär och flingor och till detta åt jag Pauluns Superknäcke. Blev dessutom favorit i repris till mellis. Knäckebröd med goda toppings och ett glas apelsinsaft ute i solen var mumma för knopp och kropp!

Fredrik Paulúns produkter är en av de aktörer på marknaden som underlättar för oss som vill äta nyttigt och balanserat oavsett vilken måltid det är. I sortimentet av Paulúns produkter finns bland annat Supergranola, Supermüsli, Supergröt, Superlunch soppor, Supersmoothies, Superjuice och senast Paulúns Supermix. Nu kommer ytterligare en nyhet – Paulúns Superknäcke. Det är ett nyttigt knäckebröd med extra proteiner från olika fröer.

Chiafrön, sesamfrön & linfrön, Solroskärnor, amarantfrön & hampafrön samt Quinoa, vallmofrön & gula linfrön

Chiafrön, sesamfrön & linfrön, Solroskärnor, amarantfrön & hampafrön samt Quinoa, vallmofrön & gula linfrön

Riktigt vackra och goda knäckebröd från Paulúns.

Riktigt vackra och goda knäckebröd från Paulúns.

Det nya Superknäcket är bakat av surdeg och innehåller 26 procent nyttiga fröer. De är helt utan tillsatt socker eller tillsatser. Superknäcket kommer i smakerna Chiafrön, sesamfrön & linfrönSolroskärnor, amarantfrön & hampafrön samt Quinoa, vallmofrön & gula linfrön. Visst kan man baka denna typ av fröbröd/knäckebröd själv men varför uppfinna hjulet två gånger?!

Superknäcke med goda toppings och ett glas saft ute i solen sitter inte fel!

Superknäcke med goda toppings och ett glas saft ute i solen sitter inte fel!

Smak- och utseendemässigt är brödet en höjdare! Det är ett riktigt gott och krispigt knäckebröd med mycket smak. Det gör sig lika bra med bara typ smör eller färskost eller med goda toppings som ost, skinka, leverpastej, jordnötssmör, avokado, ägg eller vad man nu föredrar. Jag tyckte de olika varianterna var ganska snarlika både i utseende och smak. Jag har därför svårt att utnämna någon favorit, men det lutar i så fall åt den med Chia-, sesam- och linfrö. Paulúns Superknäcke kommer helt klart bli en favorit här hemma. Det som drar ner betyget är priset. Varje förpackning innehåller 15 skivor och kostar runt 35-40 kr i butik. Det känns lite väl i överkant för ett knäckebröd.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *